Nog op zoek naar een passend eindejaarsgeschenk. Dit is de oplossing! Met nu exclusief gratis cadeau.

Lions club Asse organiseert naar jaarlijkse traditie haar wijnverkoop. Ook dit jaar werd een mooie selectie van wijnen en geschenkpakketten samengesteld.

Wanneer u nog op zoek bent naar een gepaste wijntje bij de feesten of een geschenkenpakket dan kan u terecht bij de leden of op de website (www.lionsasse.be/) voor uw bestellingen. De wijntjes worden feestelijk ingepakt en de leveringen gebeuren gratis aan huis. Via deze link kan u uw bestellingen plaatsten: wijnverkoop | Winkel Lions Asse (iksteunlionsasse.org) Bij uw bestelling krijgt u een exclusieve wijndop als cadeau.

Met uw aankoop steunt u organisaties in Asse, Merchtem, Opwijk, Buggenhout die elke steun hard nodig hebben. Lions Asse houdt geen enkele verdiende cent voor zijn eigen werking, maar besteedt de integrale winst aan zorgvuldig gekozen doelen en instellingen die het wel nodig hebben.

Topartikels bij Goeiedag.be