Viering 15 jaar zaalvoetbal Liga Asse-Zellik

Op vrijdagavond 6 mei 2022 vonden in de Sporthal te Asse, de bekerfinales en de viering van 15 jaar Zaalvoetbal Liga Asse-Zellik plaats.

Onder de talrijke aanwezigen waren onder anderen de stichter en Ere-voorzitter Patrick Biebaut, het huidig ZLAZ-bestuur, algemeen KAVVV-voorzitter Albert Gryseels (ZLAZ is sedert 3 jaar aangesloten bij het Omnisportverbond KAVVV), een afvaardiging van het Assese gemeentebestuur en de deelnemende ploegen en supporters.

Het waren 2 spannende en sportieve bekerwedstrijden: de kleine finale werd gewonnen door “AZ Legends” (3de plaats) tegen “Sparta Castilla”, en winnaars van de grote finale waren “The Architects”. Het team “Niveau Nihil” werd verdienstelijk tweede.

Tijdens de viering en receptie achteraf in de kantine werden prachtige bekers en ballen geschonken aan de 4 finale-ploegen. Jan De Backer – tevens sponsor van “The Architects” – mocht aan zijn zoon Paul en ploegmaten de overwinningstrofee uitreiken.

Ere-voorzitter Patrick Biebaut bedankte de KAVVV en het gemeentebestuur van Asse voor hun steun, alle huidige en vroegere ZLAZ-bestuursleden en het scheidsrechterskorps voor hun inzet, kantinehouder Geert (tevens bestuurslid), en alle sponsors en sympathisanten … en hoopt op minstens nog eens 15 jaar erbij.

Hij gaf tegelijk nog 2 belangrijke data door: op vrijdagavond 13/05 om 20u in feestzaal Den Horinck te Zellik is er de algemene prijsuitreiking en kampioenen- en fair play-viering van het KAVVV voetbalverbond Vlaams-Brabant Oost-Vlaanderen, voor de teams van het veldvoetbal en zaalvoetbal.

En op zaterdag 21/05 vanaf 13u gaat er een tornooi door waaraan 5 Assese ploegen het onderling opnemen tegen teams van het Opwijkse zaalvoetbalverbond.   

Indien er zaalvoetbalploegen, spelers en scheidsrechters interesse hebben voor de ZLAZ, gelieve dan aub contact op te nemen met Patrick Biebaut 0474/564345, of via facebook.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk