Opnieuw wandelen langs kerststalletjes in pittoresk Asbeek

Het buurtcomité in Asbeek kan dit jaar opnieuw geen fakkeltocht of nieuwjaarsdrink organiseren voor de inwoners maar net zoals vorig jaar is er een leuk alternatief. Ook dit jaar stippelden ze een gezinswandeling van ongeveer zes kilometer uit doorheen het pittoreske Asbeek.

De wandeling brengt je langsheen een tiental grote en mooi versierde kerststalletjes. Onderweg hebben de inwoners hun best gedaan om alles mooi te versieren. Je kan de wandeling op eigen tempo nog doen tot en met Driekoningen op 6 januari. Op de Facebookpagina van Buurtcomité Asbeek kan je een gpx-file of plan van de wandeling vinden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...