Geen kerstmarkt in Asse. Wel kerstshoppen op zondag en gratis parkeren

Door de coronamaatregelen en om het aantal besmettingen in te dijken, is er dit jaar geen kerstmarkt in Asse. Het kerstshoppen op zondag blijft wel behouden. Dit zorgt immers voor een betere spreiding van het aantal bezoekers die hun eindejaarsinkopen doen.

Op zondag 12, 19 en 26 december kan je in Asse kerstshoppen. Je kan gratis parkeren op zaterdag 18 december en 8 januari en op vrijdag 24 en 31 december.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...