Verlichte tractorparade was een voltreffer!

Hier is geen discussie over, de verlichte tractorparade, was gewoonweg schitterend! In deze donkere tijden waarin er al weinig te beleven valt en veel evenementen zijn afgelast was dit een welgekomen verademing. Die pleiade van tractoren in alle modellen schuifelde als een verlichte slang door de Merchtemse straten.

En of er belangstelling was! Overal langs het parcours vergaapten de mensen zich aan die geweldig verlichte landbouwmachines. Alle deelnemers hadden er echt werk van gemaakt en op sommige mastodonten was geen plekje onbenut gelaten om lampjes en knipperende versieringen aan te brengen. De bestuurders genoten van de aandacht want die was niet min. Jong en oud wilde het zien en de kinderen nog niet in het minst.

Op sommige plaatsen leek het wel kermis. Het beeld van aan het Peizegemse statieplein spreekt voor zich. De timing was perfect en de organisatie verliep vlekkeloos. Ook dankzij de politie van de zone AMOW die de hele parade begeleidden en veilig lieten verlopen. De verlichte tractorparade, een blijver! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk