Update: Onderzoek gestart naar verdacht overlijden in de Bergestraat in Asse.

De lokale politie en het parket van Halle-Vilvoorde zijn een onderzoek gestart naar een verdacht overlijden van een 79-jarige vrouw. Het slachtoffer werd zondag door familie dood aangetroffen in haar woning in de Bergestraat in Asse.

Het waren de kinderen van de vrouw die zondagavond omstreeks 21u het levenloze lichaam hebben aangtroffen in de woning aan het kruispunt van de Bergestraat en de Leyniersdreef. De lichten in de woning brandden nog, terwijl de rolluiken al waren afgelaten. Ze kwamen poolshoogte nemen nadat ze hun moeder telefonisch niet meer konden bereiken. “Er is sprake van een verdacht overlijden, waarbij het lichaam van een 79-jarige vrouw werd aangetroffen in haar woning”, zegt Gilles Blondeau, woordvoerder bij het parket Halle-Vilvoorde. 

Na tussenkomst van het labo en de wetsdokter werd beslist om een autopsie uit te voeren. Alles pistes worden momenteel nog opengehouden. De woning waar de vrouw woonde werd ondertussen verzegeld tot zolang het onderzoekt loop.

Update 30-11 om 11u40 :

De autopsie heeft nog geen volledige zekerheid gegeven over de doodsoorzaak. Het onderzoek wordt dus verdergezet en er zal nog o.a. toxicologisch en microscopisch onderzoek worden uitgevoerd”, aldus het parket.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk