Karin Milen, meer dan een schoonheidssalon

Naast Accent Jobs in Asse vind je sinds 1 mei KM Beauty Center, het schoonheidssalon van Karine Antonyan dat de voornaam van haar en haar dochter Milena draagt. Haar echtgenoot, Sasha Yengoyan is een gekende bokser uit het Gentse, de familie woont momenteel nog in Nazareth maar maakt al plannen om naar Asse te verhuizen.

Sascha en zijn familie, naast dochter Milena is er ook nog een tienerzoon, zijn Armeniërs die in Spanje woonden maar nu al een jaar of tien in België wonen en werken. In Spanje volgde Karinea vijf jaar cursussen esthetiek, dermatologie en haarverzorging. Die bagage en tien jaar ervaring zet zij nu ten volle in om haar eigen salon uit te bouwen.

Dat salon opende in mei en oogt bijzonder stijlvol en fris. “Hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één”. En deskundigheid! Met de allernieuwste toestellen en technieken en de bijzonder effectieve producten van Skin Clinic garandeert Karine een behandeling met resultaten. Zo kan zij jou verlossen van aderspatten en allerhande vervelende huidaandoeningen. Karine verzorgt en behandelt je met de modernste technieken en apparaten: microblading en microneedling, facelift zonder chirurgische ingreep, spataderverwijdering, lash lifting (wimperbehandeling), pressotherapie tegen cellulitis, medische ontharing voor definitief haarverlies en nog zoveel meer. Ze hebben voor Karine geen geheimen. Daarnaast kan je er uiteraard ook terecht voor een ‘gewone’ gelaatsverzorging en je kan er zelfs je haren laten doen. Alles is gloednieuw in Karin Milen Beauty Center en je wordt er volkomen coronaproof en in alle discretie ontvangen in individuele behandelingskamertjes.

En Sasha? Die vecht op 15 oktober zijn laatste kamp als professioneel bokser en droomt van een eigen boks centrum in Asse. Met een wereldtitel in 2014 kan ook hij flinke troefkaarten op tafel leggen.

Karin Miller Beauty Center, Nerviërsstraat 40, Asse – 0484 66 59 26 – fashionbeautylaser@gmail.com – ook op facebook en instagram.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk