Wijnfeesten in Peizegem

De mannen en vrouwen van de Vereniging Amateur Wijnmakers Opwijk, afdeling Peizegem zijn druk in de weer. Niet alleen met wijn maken maar ook met het organiseren van hun jaarlijkse wijnfeesten. Op zaterdag 11 en zondag 12 september kan je, vanaf 14 uur, gaan genieten van de wijn die de VAW’ers zelf verbouwen: Peizegemse Chardonnay, Dornfelder, Pinotin, … Je vindt ze in de kleuren wit en rood en ze smaken rondborstig of verfijnd.

Er is een eetstand voorzien en een gastoptreden van de Steltenlopers. Ook voorzitter Roger kan je immers elke maandag vinden op de werkvergaderingen van de Amateur Wijnmakers. En bij dat werken hoort uiteraard ook het proeven. Op 11 en 12 september kan je zelf gaan proeven bij Frans Heyvaert in de Middelstraat 155 in Peizegem.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk