Bistro De Spoed stopt en wordt Sushirestaurant.

Bistro De Spoed tegenover het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Asse stopt er mee na 10 jaar. De zaak wordt overgenomen door twee Leuvenaars die er deze zomer een sushirestaurant starten. Het nieuws was gisteren te lezen op de facebookpagina van De Spoed.

Uitbaters Dirk Bernaer en Nathalie Campens stoppen met pijn in het hart. Personeelsproblemen liggen aan de basis van de beslissing. ‚ÄúAlles liep goed tot eind vorig jaar. Maar tijdens de tweede coronasluiting vertrok al het personeel. Er werd overgeschakeld op takeaway maar vorige maand heropenen lukte niet meer door gebrek aan personeel. Daarom beslisten we om ermee op te houden. We zijn wel al zo goed als zeker dat we dit najaar een nieuwe zaak zullen openen. Eveneens in Asse.” De overnemers komen uit Leuven: Qiang Lin en Qingbo Chen. ¬†

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk