Organisatie achter Dorpsfeesten Relegem schenkt cheque aan ziekenzorg

Het comitĂ© van de Relegemse Dorpsfeesten heeft een cheque overhandigd aan Ziekenzorg Relegem. Het is een deel van de opbrengst van hun pannenkoekenverkoop van begin dit jaar. “25 jaar geleden zijn we gestart met Ziekenzorg Relegem na een oproep van de pastoor. Met zeven vrijwilligers gaan we regelmatig op bezoek bij zieken en alleenstaanden. Iedereen heeft telkens enorm veel deugd als we bij hen langsgaan. Met het bedrag kunnen we hen een paasgeschenkje kopen. We blijven ook altijd op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken bij Ziekenzorg Relegem en eventueel huisbezoeken willen uitvoeren”, aldus Lieve Heiremans.

Het comité van de Relegemse Dorpsfeesten beslisten eerder al om ook dit jaar geen dorpsfeesten te organiseren. Het is al voor het tweede jaar op rij dat de feesten afgelast worden wegens de coronapandemie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk