Parnasse wordt The New Parnasse

De Parnasse, op de hoek van het Gemeenteplein en de Mollestraat, is vernieuwd. Behalve het interieur is ook de naam opgesmukt tot The New Parnasse. Bovendien voert de zaak nu een rundskop in het logo die onrechtstreeks ook verwijst naar de Hopduvel.

De nieuwe uitbaters zijn Adam Meysman en Sara Kaesemans die al De Oorzaak op de Markt en het cultuurcafé in het cultuur centrum uitbaten. Het minste dat je kan zeggen is dat zij weten wat het is om een bar/restaurant uit te baten. “In het cultuurcafé ziet het er niet rooskleurig uit voor ons. Er zijn veel minder optredens, minder bezoekers en … de bar is gesloten. Wij verzorgen enkel nog de catering voor de artiesten en hun entourage.

Vermits het zomerseizoen voorbij is zullen we in De Oorzaak onze twee terrassen sluiten zodat we terugvallen van 120 naar 40 zitplaatsen. Het personeel dat we dan minder nodig hebben kunnen we in The New Parnasse inzetten”. Ondertussen werd al heel wat renovatiewerk verzet: de toiletten werden vernieuwd en ook de verdieping wordt volledig heringericht in lounge stijl.

“Op 29 september openden wij de deuren. Uiteraard kan je bij ons terecht om lekker te eten. We gaan wat meer inzetten op vlees met grill en smoke. Daarnaast zijn er onze dagschotels, onze lunchkaart en seizoensgebonden suggesties. Zo kan je vanaf deze week bij ons terecht voor wild, zowel in De Oorzaak als in The New Parnasse. Daarnaast zijn er een paar klassiekers als spaghetti maar ook Bruselse wafels en pannenkoeken.

En natuurlijk kun je ook gewoon een biertje of een lekkere koffie komen drinken. The New Parnasse is alle dagen open, behalve woensdag en donderdag. Op de marktdag staan we al om 9 uur paraat voor onze klanten. Onze keuken is doorlopend open om grote en kleine hongertjes te stillen”.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk