Hopduvelfeesten 2020 verplaatst naar 2021

Het Hopduvelcomité besliste maandag 4 mei, tijdens het maandelijks overleg van de werkgroepverantwoordelijken, om de Hopduvelfeesten dit jaar niet te laten plaatsvinden.

“We hebben deze beslissing genomen om verschillende redenen. Enerzijds is het voor de werkgroepen praktisch onmogelijk om de feesten de komende weken voor te bereiden met betrekking tot de huidige social distancing regels. Anderzijds verwachten we ook een lagere opkomst √©n hebben onze trouwe sponsors, vaak Assese middenstanders, momenteel andere uitdagingen”, vertelt Philip Mathuis, voorzitter van het Hopduvelcomit√©.

Maar uitstel betekent zeker geen afstel. Het comit√© tracht het huidige programma van de feesten integraal door te schuiven naar het tweede weekend van september volgend jaar. De volgende Hopduvelfeesten vinden dus plaats op 10, 11 en 12 september 2021. Burgemeester Koen Van Elsen steunt het comit√©. “Ik meen dat er een moedige en verstandige beslissing werd genomen en noteer de nieuwe datum alvast in onze agenda‚Äôs”, aldus Van Elsen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk