Rotary Club Asse schenkt 5000 mondmaskers weg

Rotary Club Asse is er in geslaagd een eerste lading van in totaal 5000 mondmaskers, waaronder een 550-tal fel gezochte FFP2-maskers, aan te kopen.

Bestuursleden Patrick Sablon en Marc Van den Eede hebben de de mondmaskers samen met voorzitter Alain Malschaert op 27 april geschonken aan de directies van maatwerkbedrijf AMAB (de vroegere beschutte werkplaats) en het woon-zorgcentrum Hingeheem in Asse.

Rotary Club Asse werd opgericht in 1966 en telt een dertigtal leden. De club zet zich sinds jaren in om sociale en maatschappelijke projecten in onze nabije omgeving actief te steunen.

v.l.n.r.: Voorzitter Sociale Dienst Dr. Emiel Saerens; voorzitter Rotary Asse Alain Malschaert; directeur van het WZC Femke Duquet; maatschappelijk assistente Jolien Schrey; adjunct-algemeen directeur Nicole De Reuse en bestuurslid bij Rotary Marc Van Den Eede.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk