Containerparken van Asse en Zellik openen op afspraak

Het containerpark van Asse en Zellik gaat opnieuw open vanaf dinsdag 7 april. De openingsuren blijven behouden maar er gelden strenge maatregelen. Indien niet dringend, stel je bezoek uit als dat kan. Afval naar het containerpark brengen zal enkel mogelijk zijn na het maken van een afspraak. Dat kan digitaal via www.asse.be of via het telefoonnummer 02 454 19 19.

Bezoekers worden maar een beperkte tijd toegelaten tot het containerpark. Sorteer
dus vooraf het afval goed in de verschillende fracties. De regels van social distance zullen worden toegepast. Het is daarom enkel toegestaan om met twee naar het containerpark te komen indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen. Betalen zal ook enkel elektronisch kunnen. Asbestafval wordt voorlopig niet meer aangenomen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk