Bal van Marcel de kolonel

In het voorbije weekend organiseerden de Lions van Asse voor de tweede maal het ‘Bal van Marcel de Kolonel’. Zoals steeds was het de bedoeling met deze activiteit een aantal goede doelen en caritatieve acties te ondersteunen. Zo kon vorig jaar een cheque van 1000 euro worden overhandigd aan De Wereld van Indra (in Opwijk), de KontaktGroep Mindervaliden uit Merchtem en CAW Halle-Vilvoorde.

Maar Lions Asse heeft ook haar eigen activiteiten. ZO wordt op 6 april al voor de vierde maal een LAS-actie (Lions Asse Serveert) georganiseerd. Een 100-tal jongeren die het wat minder breed hebben en hun familie genieten dan van een volledig menu.

Op de voorbije fuif konden de aanwezigen genieten van muziek uit de jaren 70, 80 en 90, gedraaid door DJ Joost (Zebedeüs), ze konden er hun haar laten knippen door Salon HairStyle en genieten van bijzondere drankjes als de F16, de Kolonel en de Koperen Markies.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk