Oh die wafels van Samana

Zondag 24 februari werd in het centrum van Peizegem een bijzondere geur waargenomen. De geur van warme wafels, gebakken door Samana (het vroegere Ziekenzorg). Zij slaagden erin om op één namiddag het parochiehuis Libanon niet één, niet twee maar drie keer vol te laten lopen. De bakkers hadden handen tekort om al die lekkerbekken op hun wenken te bedienen. Constant werden wafels met suiker en slagroom aangedragen. Uiteraard gaat de opbrengst van deze geslaagde wafelenbak naar de werking van Samana ten voordele van de vele zieken die zij geregeld bezoeken.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...