Nieuw bestuur voor N-VA

De Assese N-VA-afdeling verkoos recent een nieuw bestuur. Voorzitter blijft Gunter Slaus. Hij krijgt in zijn tweede voorzittersperiode Joris Van den Cruijce naast zich als ondervoorzitter. N-VA verwelkomt ook een aantal nieuwe gezichten.

Op donderdag 21 februari werd de driejaarlijkse bestuursverkiezing gehouden bij de N-VA. Tandarts-specialist Gunter Slaus (helemaal links op de foto) werd herverkozen als voorzitter. Maar er is in het bestuur ook een sterke vernieuwing. Zo wordt Joris Van den Cruijce (bovenaan rechts op de foto), momenteel schepen en provincieraadslid de Nieuwe ondervoorzitter.

“Met de niet-mandatarissen Sonja, Mie, Volha, Machteld, Els en Inge aangevuld met mandatarissen Marie-Berthe, Katleen en Sigrid hebben we een ruime groep van sterke en enthousiaste vrouwen. Dat vinden we uiteraard belangrijk”, zegt voorzitter Gunter Slaus.

Maar het N-VA-bestuur kon ook nieuwe mannelijke bestuursleden vinden. Zo sluiten David, Stefan, Robert en jongere Jellis ook aan.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...