Kobbegem kermis belooft ambiance

Een paar jaar geleden werd Kobbegem kermis op een nieuwe leest geschoeid, … en met succes. Dat bewijst de volkstoeloop van vorige aflevering. Ook nu belooft het kermiscomité ambiance tijdens het laatste weekend van juli.

De quiz, de jogging, ochtendwandeling, ontbijt en de kindernamiddag hebben ondertussen een vaste plaats veroverd op de affiche. Nieuw dit jaar is de grote roofvogeldemo waarbij de toeschouwers van dichtbij kunnen kennis maken met diverse imposante roofvogels. Voor wie graag van de rust van de Kobbegemse velden geniet is er een geleide wandeling met een authentieke huifkar.

En om de oude glorie van het gezellige dorp Kobbegem nog meer eer aan te doen, zal het oude volksspel “Pitjesbak” van onder het stof worden gehaald. Dit tezamen met een goede kriek van Mort Subite.

Maandagavond hebben alle muziekliefhebbers afspraak in de grote tent. Bart Kaëll trekt het feestje op gang en 2FABIOLA brengt het gegarandeerd tot een hoogtepunt ! Onze trouwe DJ JOOST uit Merchtem zal ook deze keer niet ontgoochelen.

Noteer alvast de data 20 tot 23 juli 2018. Meer info op www.kobbegemkermis.be of via de gelijknamige facebookpagina.

(Foto Rob Dillen)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk