Merchtemse trekt provincielijst Groen

logo verkiezingen ASSEGroen heeft zijn kandidatenlijsten voor de provincie klaar. De Merchtemse Sarah Sneyers trekt de lijst in het arrondissement Halle-Vilvoorde. Na haar volgen Kenny Verbeeck (Hoeilaart), Stefanie De Bock (Pepingen), Aimen Horch (Vilvoorde), Noor Mousaid (Overijse), Finke Jacobs (Asse), Veerle Leroy (Beersel), Nicolas Tavitian (Zaventem), Leen Van Aken (Londerzeel), Anne Dedry, Freddy Kempeneer (Lennik), LoĂŻc de Jamblinne de Meux, Veerle Wijffels (Zemst), Werner Godfroid (Bever), Kirsten De Weerdt (Halle), Karel De Ridder (Dilbeek), Marie-Jeanne Thaelemans (Meise), Eddie Boelens (Grimbergen), Luc Debraekeleer (Sint-Pieters-Leeuw) en An Moerenhout (Kapelle-op-den-Bos) die de lijst duwt.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...