De Mèt Duvelt nog tot einde van de vakantie

De Mèt Duvelt, de jaarlijks weerkerende optredens op vrijdagavond, heeft al schitterend weer gekend. En de weermannen en -vrouwen voorspellen nog meer van hetzelfde. De concerten lopen nog door tot de laatste dag van augustus. Wij gingen vorige vrijdag (20 juli) een kijkje nemen en zagen hoe The Fun Managers de toeschouwers op sleeptouw namen voor een avondje vol meezingers en ambiance.

Maar er zit nog meer in het (Duve)vat. Het concert op 27 juli, geeft een podium aan Stefan Dixon & Mbijana Sibisi. In augustus wordt de spits afgebeten op de eerste vrijdag door Nevermind Nessie. Op 10 augustus wordt het podium ingenomen door The Pick Hardo Bros feet. Jana De Valck. Een weekje later is het de beurt aan The Ed Sullivan Quartet met heerlijke sixties covers. Mortelmans in Akse (M.I.A.) wil op 24 augustus de Markt inpakken en het slotconcert op 31 augustus, de allerlaatste vrijdag van de vakantie, wordt gegeven door Les Copines, een meidengroep rond Isabelle A en DJ Sven Cornelis.

Alle concerten vinden plaats op de Markt en starten om 20.30 uur.

ASSE DE MET 2 ASSE DE MET 3

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk