Info over zonnepalen, ramen of muurisolatie in samenaankoop

Dankzij de provinciale groepsaankoop plaatsten al zo’n 400 gezinnen uit Vlaams-Brabant zonnepanelen of dakisolatie. En dat voor een scherpe, maar correcte prijs. In 2018 wordt deze groepsaankoop verder uitgebreid. Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie of ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen. Naast de nieuwe groepsaankopen kan je nog steeds inschrijven voor dakisolatie of zonnepanelen.

Samen met vier lokale partners (3Wplus, Pajopower, IGO en De Kringwinkel Hageland) selecteerde de provincie enkele aannemers. Ze kregen hierbij steun van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen. Op die manier staan een kwalitatieve uitvoering en correcte prijs voorop. Door te werken met lokale aannemers en installateurs steun je ook de lokale economie. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook de lokale economie bloeien.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Kom dan naar de infosessie op 20 juni van 20 tot 21.30 uur in het Oud Gasthuis, Gemeenteplein 26, Asse. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en je kan er kennismaken met de aannemer en installateurs.

Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk