Merchtem heeft eigen ‘red mijn huisdier’ sticker

Merchtem was minister Ben Weyts te snel af met een eigen ‘red mijn huisdier’ sticker. Op het moment dat de minister de komst van een ‘uniforme’ sticker aankondigde, rolden de Merchtemse stickers al van de drukpers.

“Dankzij de sticker kan de brandweer meteen zien dat er huisdieren in de woning aanwezig zijn. Dat is uiteraard geen garantie om ze te kunnen redden, maar dit levert wel nuttige informatie op voor de brandweer.”, vertelt schepen van sociale zaken en welzijn Maarten Mast.

Je kan de stickers zijn gratis afhalen aan het snelloket van campus Gasthuisstraat en campus Nieuwstraat. Breng de sticker aan op een duidelijk zichtbare plaats vooraan je woning (onder de deurbel, op de voordeur, op een raam, …).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk