BC Asse Ternat sluit seizoen af met een Unified match.

BCAT sloot het seizoen positief af met alle seniorteams. De C-ploeg in 2e provinciale besloot de competitie als 7e en het B-team kampte dan weer met veel blessures waardoor het op de 8e plaats eindigde.  De heren A eindigden als 10e in hun eerste seizoen in 1e landelijke na de onverwachte promotie.

Het nieuwe damesteam dat aantreedt in 1e provinciale eindigde op een mooie 5e plaats. En net dat damesteam nam het als laatste activiteit van het seizoen op in een gemengde wedstrijd met het G-team voor mensen met een fysieke beperking. Unified betekent dat beide ploegen niet tegen maar gemengd mét elkaar speelden. Partner Structura.biz verzorgde een brunch voor het hele team en met een groot jeugdtornooi in de sportloods van Asse werd op 1 mei ook voor de jeugd het seizoen stilaan afgesloten.

Volgend seizoen kondigt zich positief aan en mikt BCAT op een stabiel seizoen voor alle teams waar meer en meer jeugd wordt ingepast. Ook zal het opnieuw landelijke teams op alle jeugdniveaus inschrijven en dus blijft de jeugdwerking een belangrijke rol spelen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland