Harlekijn speelt De Ronde van Vlaanderen

Kort na het enorme succes van Allo! Allo! komt Toneelkring Harlekijn met een nieuwe voorstelling: De Ronde van Vlaanderen. Waar voor Allo! Allo! een heel grote cast nodig was, gaat het nu met heel wat minder deelnemers. Het stuk van Walter van den Boeck portretteert een moeder, dochter en kleindochter, tijdens het weekend dat de Ronde van Vlaanderen in hun dorp voorbijkomt. Naast de drie dames is er nog de huisdokter die zijn grote droom nooit kon waarmaken.

De regie is in handen van Wilfried Meersman en de personages worden vertolkt door Lief van Lent, Annita Lauwers, Evi Van Buggenhout en Johan Larivière. Er wordt gespeeld op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei, telkens om 20 uur en zondag 6 mei om 15 uur, telkens in het Pachthof ‘Hof Ter Kalken’ (bij Guy en Carla Lemaire), Boven Vrijlegem 48 te 1730 Mollem. Reservaties via www.harlekijnmollem.be of via 0493 672 521 (elke werkdag tussen 18 en 20 uur).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk