Twee middenstanders en een partijvoorzitter

logo verkiezingen ASSEBurgerbeweging Anders stelde woensdag drie nieuwe kandidaten voor: twee dames die als middenstander aan de slag zijn en de partijvoorzitter van Open VLD. Lijsttrekker Rita De Vos verwelkomde Carla Wettinck (50), Larissa Decoster (43) en Siegfried De Mulder (36) als nieuwe kandidaten op de lijst van burgerbeweging Anders.

Carla is zaakvoerster van ’t Fijn Moment, een tearoom in de De Vironstraat in Asse. Zij is een nieuwkomer in de politiek die elke dag tussen de mensen staat. Ze hecht dan ook veel belang aan sociaal contact en communicatie. Zij wil het ook opnemen voor oudere mensen.

Larissa is zaakvoerster van Lollypop, een zaak in hippe juwelen die zich specialiseert in home party’s. Larissa vindt dialoog heel belangrijk en wil graag met de mensen praten om zo te komen tot een hechtere samenleving. Zij kiest voor Anders omdat het een jonge en open ploeg is.

Siegfried is advocaat en partij voorzitter van Open VLD. In die laatste functie laat hij zich (voorlopig?) vervangen. Siegfried heeft voor zichzelf al een hoop zaken opgelijst die hij graag verwezenlijkt zou zien: absolute transparantie bij beslissingen, een realistische kijk op mobiliteit en stedenbouw, aandacht voor de dorpskernen, de middenstand, voor alle sporten en sporters en nog veel meer.

Bij Anders wordt momenteel in werkgroepen en in een open sfeer gepraat over de programmapunten die zij bij de verkiezingen in oktober zullen verdedigen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk