Lies Lefever overleden

Lies Lefever (37) werd in de nacht van woensdag op donderdag dood aangetroffen in haar woning. Het was haar echtgenoot Joost Andries die haar in de keuken aantrof. Alles wijst in de richting van een ongeval: een kwalijke val waarbij de comédienne en zangeres ongelukkig neerkwam. Het parket en het gerechtelijk lab kwamen ter plaatse om de omstandigheden van de dood van Lies Lefever te onderzoeken. Lies Lefever laat twee zoontjes na.

Lies Lefever, afkomstig uit Ruanda, onderging een verschrikkelijk lot toen ze als baby door haar moeder in een beerput werd gegooid. Door de agressieve stoffen in de beerput werden haar ogen, haar armen en benen verbrand. Ze werd door twee mannen van de dood gered.

In 2009 debuteerde Lies Lefever als comédienne. Ze zou later o.m. als zangeres optreden in De Rode Loper en De Laatste Show en het voorprogramma van Philip Geubels verzorgen. In 2011 kwam ze met een eigen avondvullende comedyshow, ‘Meisje van Plezier’.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk