Kars blijft onvindbaar

Van Helena Menten uit Wolvertem kregen we een hartverscheurend bericht over haar bruin-witte collie Kars die verdween rond 20 uur op dinsdag 14 november. Kars is een erg actieve en levendige hond. Geregeld springt hij over een omheining van 1,80 meter. “We hebben al alles geprobeerd om hem binnen te houden maar hij geraakt steeds weg. Hij deed al welgeteld 5 jaar zijn dagelijkse wandelronde niet ver van onze woonplaats,” zegt Helena.Kars 1

Na zijn verdwijning werd een zoekactie gestart die absoluut niets heeft opgeleverd. Helena is er daarom van overtuigd dat Kars is meegenomen. Zij doet daarom een beroep op zoveel mogelijk media om het bericht over de verdwijning (kidnapping?) van Kars te verspreiden in de hoop haar dierbare hond alsnog weer te vinden.

Wie waardevolle informatie heeft kan Helena bereiken via dit e-mailadres helenamenten@gmail.com.  Enkel mails die de zaak vooruit helpen, graag.