CD&V duidt Koen Van Elsen aan als lijsttrekker

Niet geheel onverwacht duidde CD&V Asse zittend burgemeester Koen Van Elsen aan als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Op de nieuwjaarsreceptie van de partij prees voorzitter Stef Stiers voor zijn vakmanschap als burgemeester en voor zijn milde en verzoenende houding als politieker.

Koen Van Elsen (55) trekt de CD&V-lijst nu al voor de vierde keer.  In 2012 haalde CD&V 10 van de 31 zetels en bleef daarmee de grootste partij in de gemeenteraad. N-VA moest met 9 zetels nipt de duimen leggen

Alle huidige schepenen en gemeenteraadsleden zullen zich opnieuw aanbieden bij de kiezer. Enkel Maria Le Rut, die gevraagd is, houdt haar beslissing nog in beraad. “We werken aan een sterke lijst en zijn nog volop kandidaten aan het werven,” zegt Koen Van Elsen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk