Dirk De Grove nieuwe voorzitter Ilsede comité

Na het onverwachte overlijden van voorzitter André Coppens bleef het gemeentelijk Verbroederingscomité Asse-Ilsede verweesd achter. André was immers als voortrekker erg vergroeid met het comité en betrokken bij alle activiteiten. Het mag dan ook niet verwonderen dat de andere leden even tijd nodig hadden om een nieuwe adem te vinden.

Op 18 januari 2018 werd een nieuw bestuur samengesteld dat bereid is om de fakkel over te nemen. Met de steun van de comitéleden start dit bestuur met de voorbereiding van de verbroederingsactiviteiten. De nieuwe voorzitter is Dirk De Grove.

In het voorjaar reist een delegatie af naar het Duitse Ilsede om het programma voor dit jaar te bespreken. De werkgroep scholierenuitwisseling plant intussen een bezoek aan Ilsede en omgeving in het najaar door scholieren van de drie Assese secundaire scholen.

Heb je interesse in de verbroederingsactiviteiten of wil je graag actief meewerken in het Verbroederingscomité Asse-Ilsede? Neem dan contact op met voorzitter Dirk De Grove via ddegrove@hotmail.com.

Foto: schepen Geert Heyvaert met het vernieuwde Ilsede comité.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!