Ongeval met zwaargewonden

Ter hoogte van de redactie van Het Laatste Nieuws op de Brusselsesteenweg kwamen dinsdagavond twee wagens frontaal in botsing. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf uur, in volle avondspits dus. Om een ongekende reden week een van de wagens af van zijn rijvak om frontaal te botsen op een wagen die in tegengestelde richting reed.

De ravage was groot. De inzittenden van een grijze Nissan, twee zeventigers, moesten uit hun voertuig bevrijd worden. Ze werden zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de inzittenden van de andere wagen, een Skoda, werden gewond. Een vader en zijn zoontje werden overgebracht naar het ziekenhuis in Jette. Volgens de politie legde de bestuurder van de Skoda een positieve ademtest af.

Het parket vorderde een verkeersdeskundige om de precieze oorzaak van het volk te onderzoeken. De N9 bleef daarom geruime tijd in beide richtingen afgesloten. Er ontstond meteen een enorme file die tot aan de Ring reikte.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk