Jaarmarkt in Zellik

Op zaterdag 14 oktober vindt de jaarmarkt plaats in Zellik. Om alles in goede en veilige banen te leiden worden een aantal verkeersmaatregelen genomen. ZO is er van vrijdag 13 tot zondag 14 oktober vanaf 7 uur een parkeerverbod in de Noorderlaan en de Brusselsesteenweg, tussen Sint Quirinuslaan en Kerklaan.

Op zaterdag 14/10 geldt er vanaf 5 uur parkeerverbod in Brusselsesteenweg, Laarbeeklaan, Frans Timmermansstraat, Noorderlaan, Baron J. Greindllaan, Sint Quirinuslaan, Kerklaan, L. De Bondstraat, Termolenhoflaan en Frans Schachtstraat.

Op de dag van de jaarmarkt zelf zijn volgende straten en pleinen verkeersvrij vanaf 6 uur: de Brusselsesteenweg vanaf Fr. Schachtstraat tot Sint Quirinuslaan (er is een onderbreking met doorsteek aan de Baron J. Greindllaan – Kerklaan); het Gemeenteplein (thv Noorderlaan); de Noorderlaan (van Gemeenteplein tot Molenbos, er is een onderbreking met doorsteek van de Nachtegaallaan naar sporthal Molenbos); de Frans Timmermansstraat vanaf Brusselsesteenweg tot Kloosterstraat en de Laarbeeklaan tussen de Brusselsesteenweg en de Merellaan.

In volgende straten wordt op die dag en vanaf dat moment doorgaand verkeer verboden in de Brusselsesteenweg vanaf N9 kruispunt Zuiderlaan tot en met Fr. Schachtstraat; de Brusselsesteenweg vanaf afrit N9 Pontbeek ‘Zellik-Centrum’ tot Sint Quirinuslaan; de Vliegwezenlaan vanaf afrit Pontbeek tot Sint Quirinuslaan en de Kerklaan, Baron J. Greindllaan, Nachtegaallaan, Fr. Timmermansstraat tot Laarbeeklaan.

Er worden passende wegomleggingen voorzien.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk