Asse wil warmste gemeente worden

Elk jaar spannen duizenden mensen, verenigingen en scholen zich in voor Music For Life. Tijdens de Warmste Week (van 18 tot en met 24 december, bij het begin van de winter dus) of lang daarvoor voeren zij acties om geld in te zamelen voor Music For Life.

Asse wil graag uitgroeien tot de ‚Äėwarmste gemeente‚Äô van Vlaanderen. Daarom slaan gemeentebestuur en OCMW de handen in mekaar en rekenen zij op talrijke initiatieven van de inwoners van Asse.

OCMW en gemeentebestuur organiseren onder meer een gezond ontbijt voor de

medewerkers waarvan de opbrengst naar Music For Life gaat. Kinderopvang Spinibo organiseert een Halloweentocht voor het goede doel en een aantal personeelsleden tonen ook hun sportieve kant door deel te nemen aan de warmathon.

Ook jij kan helpen om van Asse de warmste gemeente te maken! Je actieplan is als volgt:

  1. Spreek snel je vrienden, je familie of je vereniging aan;
  2. Denk na over een leuk initiatief;
  3. Koppel dit initiatief aan een goed doel dat jij een warm hart toedraagt;
  4. Registreer je actie via de website van de Warmste Week (

Hou het gemeentebestuur zeker op de hoogte van je actie. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar evenementen@asse.be. Misschien zetten zij jouw actie wel extra in de verf tijdens de kerstmarkt.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk