CC Asse pakt uit met grote namen

Met Clouseau, Soulsister, Wim Helsen, Michael Van Peel, Els De Schepper, Guido Belcanto, De Frivole Framboos en het Brussels Jazz Orchestra en Stan Van Samang pakt Cultuurcentrum Asse volgend seizoen uit met een resem grote namen. Andre Brasseur en band – hét succesverhaal van 2016 – openen het nieuwe culturele jaar. Op zaterdag 10 juni vanaf 8 uur start de ticketverkoop. Kaarten kunnen enkel besteld worden via www.ccasse.be  Reserveren via telefoon en email kan pas vanaf maandag 13 juni.

Ondertussen zou elke Assenaren de seizoensbrochure moeten gekregen hebben of nog krijgen in de komende dagen. Ook de inwoners van Opwijk en Merchtem krijgen een brochure.

Naast Adré Brasseur, dé man van het Hammondorgel met een wereldhit als ‘Early Bird’, als opener krijg je nog een aantal grote namen op je bord. Zo komen Clouseau met hun 30ste verjaardag tournee langs. Wie mag je verder verwachten? Guido Belcanto, Els De Schepper, Wim Helsen, Soulsister, Belpop Bonanza, Loge 10, Yevgueni, Isolde et Les Bens, Steven Goegebeur, Barbara Dex, de eindejaars- conference van Michael Van Peel en Stan Van Samang.

Plus

Ook De Frivole Framboos komt terug. Het duo gaat een éénmalige en vooral gedurfde samenwerking aan met het Brussels Jazz Orchestra. Het BJO is wereldtop en gekend van Singapore tot New York. Dit concert is slechts in een beperkt aantal zalen te zien.

De kinderen worden verwend met onder andere voorstellingen van Sprookjes Enzo en Theater Tieret, Kapitein Winokio en Theater Froefroe.

Het CC trekt opnieuw de kaart van de Zondag+ aperitiefconcerten, handhaaft het namiddagaanbod en presenteert opnieuw een uitgebreid vormingsaanbod met oa lezingen van Sandra Bekkari en Master Beer Sommelier Sofie Vanrafelghem.  De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni om 8 uur via www.ccasse.be. Vanaf 10 uur kunnen er ook tickets aan de balie gekocht worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk