Auto tegen verlichtingspaal, bestuurder gekneld (+ foto's)

Op de Steenweg op Dendermonde (N47) in Opwijk, ter hoogte van de winkel van Horta, raakte een bestuurder uit Asse dinsdag rond 13.30 uur zwaar gekwetst bij een verkeersongeval.

Een personenwagen Peugeot reed tegen een betonnen verlichtingspaal. Toen de politie ter plaatse kwam stond het voertuig dwars over de weg. De juiste omstandigheden van het ongeval, op de kaarsrechte steenweg, zijn momenteel nog niet gekend.

De bestuurder, de 65-jarige Antoon L. uit Asse, zat een tijdlang gekneld en moest worden bevrijd door de brandweer. Hij werd nadien naar het OLV-ziekenhuis in Aalst overgebracht. Volgens de politie zijn de kwetsuren vrij ernstig.

De totaal vernielde auto werd getakeld. Het verkeer op de N47 verliep een tijdlang over één rijstrook.

(foto’s en info: Paul Corbeel)

(Klik op de foto’s om de fotogalerij te openen)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk