VIDEO: Einde verhaal voor Sarah in 'K3 zoekt K3'

Voor Sarah Bossuwé uit Asse is het sprookje in ‘K3 zoekt K3’ helaas afgelopen. Vorige week leek het nog dat Sarah was doorgestoten tot de laatste negen meisjes die kans maakten om de nieuwe K3 te worden.

Gisteravond bleek echter dat drie onverwachte ‘afvallers’ (Jindra, Hanne en Demi) helemaal niet naar huis waren gestuurd, maar integendeel een wildcard kregen voor de liveshows van volgende week.

Daardoor waren ze in het K3-bootcamp plots weer met twaalf. Aangezien er slechts tien meisjes mee mogen naar de liveshows moesten er op het einde van het K3-bootcamp alsnog twee meisjes naar huis.

Vorige week werd uit de commentaren van de jury al duidelijk dat Sarah binnen de ultieme groep niet echt tot de topfavorieten behoorde, hoewel ze zeker goed lag in de groep. In de uitzending van gisteren bleek dat vooral het gebrek aan zangervaring Sarah opnieuw parten speelde. ‘De slechtste zangeres in de groep’, was het nogal harde verdict van componist en K3-producer Miguel Wiels, hoewel Gert Verhulst haar slotoptreden met ‘K3 Airlines’, samen met Jindra en Marthe, wel goed vond.

Uiteindelijk besliste de jury – Gert, Miguel en K3 – dat Sarah en Keoma niet mee mogen naar de liveshows.

Sarah, die al meer dan twee maand weet dat ze zou afvallen,  bleef uiteraard lief en diplomatisch op haar Facebook: ‘Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen en geleerd! Dank u voor alle steun tijdens dit fantastisch avontuur!’ Het regent ook tweets van mensen die Sarah moed inspreken en die vinden dat zij eigenlijk een geknipte Ketnet-wrapster zou kunnen zijn.

Zeker is dat de 23-jarige Assese nog een massa potentieel heeft in de media. Momenteel zit ze ook al bij de laatste zes in de Flair-wedstrijd ‘Flair Online Talent Award’ (#FOTA15).

VTM gooide als afscheid nog een allerlaatste sessie online waarin Sarah, Keoma en Klaasje de vrolijke meezinger Cups van Anna Kendrick brengen.


Waaaaauw wat een ZALIGE ervaring! Ik heb zoveeeel leuke dingen mogen doen en geleerd! Danku voor alle steun tijdens dit fantastisch avontuur!❤️#k3zoektk3

Posted by Sarah Bossuwe on vrijdag 9 oktober 2015

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk