Verlengd Hopduvelweekend in september

Dit jaar zijn er geen Hopduvelfeesten in Asse, maar de organisatoren van het tweejaarlijkse festival voorzien wel een extra lang Hopduvelweekend. Met als centrale gasten de Rode Duivels.

Het Hopduvelweekend gaat door van donderdag 3 tot en met zondag 6 september. Een uitzonderlijk lang Feestweekend. Hoofdreden hiervoor zijn de Rode Duivels. Zij geven het startschot van de lange feestweekend met op donderdag  de wedstrijd van onze Duivels tegen Bosnië-Herzegovina. De uitzending op groot scherm gaat door in de feesttent op het Boekfosplein. Op zondag worden de feesten afgesloten met opnieuw een live uitzending van de Duivels. Deze keer is de tegenstander Cyprus.

De Hopduvelfuif van zaterdag is en blijft de hoofactiviteit van het weekend. Het Hopduvelcomité haalt hiervoor het populaire dj-duo Mensch Erger Je Niet naar Asse. Ook Martin & Cortez en Carl & Patch staan op de affiche.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk