Buurtbewoners plannen acties tegen Bo Beach

Vorige week opende Bo Beirnaert succesvol haar Bo Beach strandbar tegenover het gemeentehuis in Ternat. De opening lokte meteen een massa volk. Boze buren plannen echter al meteen een petitie tegen de pop-up bar.

De pop-up strandbar zal deze zomer drie maanden geopend zijn. De mensen kunnen er genieten van zand, zon, muziek en zomerse drankjes en terrasjes. Er zullen ook een aantal evenement of feestjes plaatsvinden.

Enkele buurtbewoners plannen echter nu al een petitie tegen de pop-up bar. Zij klagen vooral over  het nachtlawaai en de verkeersdrukte in de omliggende straten. Bo Beirnaert begrijpt de commotie  niet. “ Het gemeentebestuur heeft me een toelating gegeven om mijn pop-up drie maanden open te houden. Daarbij horen strenge regels” Burgemeester Ronald Parys (LVB) ziet het probleem niet. Hij noemt het een mooi evenement  voor de jeugd in Ternat. “Wij hebben over het project met Bo verschillende keren rond de tafel gezeten en duidelijke afspraken gemaakt,” aldus nog de Burgemeester.