Fruitboom- en haagplantactie in Groene Corridor

Geef je tuin een facelift, neem deel aan de jaarlijkse fruitboom- en haagplantactie van¬†Regionaal Landschap Groene Corridor en Bosgroep Groene Corridor.¬†Koop streekeigen plantgoed om hagen, heggen of¬† houtkanten aan te planten. Of kies voor een knotwilg, een inheemse loofboom of oude vari√ęteiten van hoogstamfruitbomen.¬†

Uitgebreide informatie over de pakketten en boomsoorten vind je op de website van Regionaal Landschap Groene Corridor, www.rlgc.be, en bij de milieudienst van je gemeente.

In 2014 nemen gemeenten Asse, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem en Zemst deel aan deze actie.

Bestel van 1 september tot en met 15 oktober op http://rlgc.be/fruitboom-en-haagplantactie/ of bij de milieudienst van je gemeente. Online bestellers krijgen 5% korting. Ophalen van je bestelling op het gemeentelijk verdeelpunt is voorzien op zaterdag 29 november.

Topartikels bij Goeiedag.be