CC Asse verkoopt 3.000 tickets meer dan vorig jaar

Cultuurcentrum Asse verkocht de afgelopen twee weken haast 3.000 tickets méér dan het jaar voordien in dezelfde periode.

Sinds de start van de ticketverkoop op 14 juni verkocht het CC Asse al 11.101 tickets. Iets minder dan de helft van het aantal kaarten dat vorig seizoen over het hele jaar de deur uitging.

Opvallend zijn de grote bestellingen die mensen plaatsen. Het overgrote deel van de bestellingen bevat 6 tot 7 voorstellingen.

Vooral de comedy-avonden scoren vlot. Mensen kopen binnen het genre tickets voor meerdere comedians.

Meest gevraagde namen zijn Begijn Lebleu, Steven Goegebeur, Henk Rijckaert, Bert Kruismans, William Boeva en natuurlijk Wouter Deprez, die binnen het uur uitverkocht. Op de wachtlijst voor Deprez staan trouwens nu al 335 namen.

Uitverkocht

Momenteel hangt het bordje ‘Uitverkocht’ al bij de concerten of voorstellingen van Bart Peeters, Will Tura, Wouter Deprez, Costa Blanca (het theaterstuk met Bert Verbeke en Clara Cleymans), de Frivole Framboos, de vormingsmomenten ‘Italiaans koken voor kinderen’, ‘Klassiekers uit Ons Kookboek’ en ‘juwelen maken met glascabochons’ en de familievoorstelling Kom mee Leon! (15 uur). Van deze laatste zijn er wél nog tickets verkrijgbaar voor de voorstelling van 13 uur.

70 procent van de aanvragen kwam online binnen. De website kreeg begin juni al een nieuw jasje aangemeten. 22 procent van de tickets vonden een afnemer aan de balies van het Oud Gasthuis en Den Horinck. En 8 procent hing aan de telefoon.

Vorig seizoen (2013-2014) verkocht het CC Asse over het hele werkjaar 24.650 tickets.

Talentenbeurs

CC Asse sluit de deuren van 14 juli tem 27 juli. Het secretariaat in Zellik is gedurende de hele schoolvakantie dicht.

Met de Talentenbeurs 55+ op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 augustus trapt CC Asse het nieuwe seizoen af. 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk