Voetballers Asbeek beroofd tijdens match

Tijdens de voetbalmatch FC Asbeek-FC Appels in Asbeek zondagmiddag drongen dieven in de kleedruimtes.

Ze maakten portefeuilles, geld, gsm’s en kledij buit. De diefstal werd pas vastgesteld toen de spelers opnieuw in de kleedruimten kwamen. 

De overige fait-divers van het weekend in Asse:

  • Een woning in het Witteramsdal kreeg vrijdagnacht dieven over de vloer. Ze forceerden de verandadeur en doorzochten de hele woning. Er zijn juwelen gestolen.
  • In de Nerviërsstraat was er vrijdagnacht inbraakpoging. De bewoner zat nog tv te kijken en hoorde lawaai op straat. Hij zag twee mannen voor zijn deur staan, opende de deur en merkte de inbraakschade op. De twee mannen stapten rustig weg. Eén van de twee had een grote schroevendraaier vast.
  • In een bedrijf in de Broekooi werden opnieuw tientallen dozen koperbuizen gestolen. De dieven verschaften zich toegang tot het terrein via een naastgelegen bedrijf. De dozen werden ter plaatse opengemaakt en de inhoud in het vluchtvoertuig geplaatst. Het bedrijf werd al meermaals slachtoffer van diefstal.
  • In de Vijverstraat werd zaterdagavond ingebroken in een huis. Het aluminiumkader van een schuifraam achteraan werd geforceerd. Er zijn juwelen gestolen.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk