Preventief toezicht op kerkhoven

Het wijkveiligheidsteam van Asse houdt ook dit jaar in deze periode een preventieve toezichtsactie op en rond de kerkhoven.

Traditioneel neemt het vandalisme op en rond de kerkhoven toe in de periode rond Allerheiligen.

Omdat Binnenlandse Zaken de gemeenten dit jaar ook waarschuwt voor een mogelijke verhoging van het aantal metaaldiefstallen, zullen de inspecteurs van de lokale politie en de gemeenschapswachten hiervoor extra waakzaam zijn.

Wie iets verdachts opmerkt, wordt ook met aandrang gevraagd om onmiddellijk de politie te verwittigen op het nummer 101.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...