Groep Valckenier opent nieuwe vestiging in Asse

Met heel wat goed georganiseerd feestgedruis en 700 genodigden opende Groep Valckenier zijn nieuwe vestiging aan de Brusselsesteenweg in Asse. Een tijdje geleden kon Valckenier het terrein en de gebouwen van een 

Website 1

voormalige supermarkt, recht tegenover de bestaande Valckenier garage, aankopen.

De familie realiseerde er een indrukwekkend mooie vestiging, het derde grote bouwproject op rij. Met vier grote garages en een eigen carrosseriebedrijf is de groep Valckenier momenteel een grote speler in onze regio.

Welle

Bijzondere gast op de feestelijke opening was Guy Verhofstadt, een jarenlange vriend van de familie Valckenier. Verhofstadts moeder is van Welle (Denderleeuw), waar het voor de Groep Valckenier allemaal website 2begon met een eerste garage uitgebaat door vader Bart Valckenier.

Ondertussen heeft de groep vier vestigingen (Aalst, Ninove, Asse en Londerzeel) en wordt het bedrijf geleid door moeder Rolanda, de zonen Guy en Koen en dochter Peggy. Guy Verhofstadt en Michel Van Haeleweyck, schepen van economie in Asse, loofden de investeringen die de groep in de regio doet. De vier vestigingen en het carrosseriebedrijf geven werk aan een 100-tal personen.

Vanavond kunnen genodigden  in de nieuwe Valckenier garage terecht om de wedstrijd Kroatië-België te volgen op een groot scherm.

Topartikels bij Goeiedag.be