100 deugddoende spreuken voor een betere geestelijke gezondheid in Affligem

Sinds 1 oktober zijn er méér dan 100 deugddoende spreuken te lezen in Affligem. Hiermee zet het Lokaal Bestuur het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker met als doel het mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken.

Handelaars en burgers zetten samen het jaarthema ‘KRACHT’ van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid éxtra in de verf. Nicole De Koninck schreef de mooie spreuken op de vele ramen: ‘Zij toveren spontaan een glimlach of ontroering op het gezicht van voorbijgangers’. Schepen van Gezondheid & Preventie, Herman Steppe, roept iedereen op om zijn eigen krachten te ontdekken en ze in te zetten om anderen te helpen! Iedereen heeft z’n sterktes én iedereen mag er zijn!

Topartikels editie Ninove-Dender