Jaarlijks concert van Concertband Teralfene

Laat je op zaterdag 6 mei opnieuw verrassen door Sounds, het jaarlijks muzikale hoogtepunt van de Concertband Teralfene. Traditiegetrouw heeft de Concertband een gevarieerd programma samengesteld dat je zal meenemen op een reis doorheen verschillende muziekstijlen en genres. Het publiek kan genieten van Zuid-Amerikaans getinte muziek, van pop- en jazznummers en ook van prachtige hafabra (harmonie, fanfare, brassband) muziek. Sommige stukken zullen je misschien bekend in de oren klinken maar de Concertband laat je ook kennis maken met minder bekende parels die je zeker moet gehoord hebben.

Het concert vindt plaats in de Sporthal Bellekouter in Affligem op zaterdag 6 mei om 20 uur. Meer info en reservatie: 0494-71.37.89 – concertband.teralfene@gmail.com.

Topartikels editie Ninove-Dender