N-VA vervolledigt verkiezingslijsten Vlaams-Brabant

De N-VA keurde zaterdag de definitieve lijsten goed voor de verkiezingen voor de Vlaamse en federale verkiezingen.

De beschermde (verkiesbare) plaatsen waren al eerder bekend. In de lijst voor het Vlaams Parlement, getrokken door Ben Weyts, gaat het voor de Goeiedag-regio om lijstduwer Willy Segers, burgemeester van Dilbeek en Vlaams Parlementslid.

Volgende namen worden daar nu aan toegevoegd:

  • Effectieve kandidaten Vlaams Parlement: Peter Verbiest (Asse) op 9 en Geert Decuyper (Lennik) op 13, Greet Faes (Merchtem) op 16 en Jan Anciaux (Vilvoorde) op 18.
  • Opvolgers Vlaams Parlement: Elke Wouters (Grimbergen/Meise) op 2, Marleen De Kegel (Sint-Pieters-Leeuw) op 5, Kristoff Hemelinckx (Gooik) op 7, Agnes Delcourt (Ternat) op 9, Berdien Van den Abeele (Liedekerke) op 12, Jan Couck (Opwijk) op 15 en Linda Van den Eede (Roosdaal) op 16.

Bij de beschermde plaatsen voor de Kamerlijst, getrokken door Theo Francken, waren uit de Goeiedag-regio al de namen bekend van kamerlid en advocate Kristien Van Vaerenbergh uit Lennik op 2, schepen Inez Deconinck (Opwijk), op 5 en burgemeester Luc Deconinck (Sint-Pieters-Leeuw) als lijstduwer.

Volgende namen uit onze regio zijn nu ook bekend:

  • Effectieve kandidaten Kamer: Stijn Quaghebeur (Dilbeek) op 13.
  • Opvolgers Kamer: Guy Uyttersprot (Affligem) op 2, Sigrid Goethals (Asse) op 3 en Philip Roosen (Grimbergen) op 5.¬†
Topartikels bij Goeiedag.be