Op fietsbedevaart naar Scherpenheuvel

2013-09-15 Fietsbedevaart WTC 006a Marc BoydensWTC Blijf Fit uit Liedekerke trok zondag voor de derde maal op fietsbedevaart naar Scherpenheuvel. Dit sociaal-sportief evenement ontstond als dankbetuiging voor de genezing van clublid Marc Boydens die ernstig verbrand raakte tijdens een werkongeval.

Marc gaf zelf de start om 8 uur aan het clublokaal Den Appel in de Warandestraat.

Naast eigen clubleden stonden ook wielertoeristen van het naburige WTC Affligem aan de start. Die club telt vele trouwe werkmakkers van Marc. Hun deelname is dan ook een morele steun.

De afstand bedraagt 80 km enkel. Het 55-koppige peloton kreeg mobiele ondersteuning met clublid-collega No√ęl Van Tricht en clubsecretaris Johnny De Brabanter in de clubvolgwagen, plus een vijftal motards.

In de Basiliek van O.-L.-Vrouw van Scherpenheuvel werd een dankkaars aangestoken en wachtte de deelnemers een gratis menu. De terugrit kon, indien gewenst, per bus.

Jubileumjaar

Het jubileumjaar van WTC Blijf Fit wordt afgesloten met een gratis herfstbarbecue op het ledenfeest van zaterdag 19 oktober. Nadien wordt nog even de handen uit de mouwen gestoken tijdens het jaarlijks eetfestijn in feestzaal De Zwaluw in de Toekomststraat te Denderleeuw op zaterdag 16 en zondag 17 november.

Foto’s: Jacky Delcour

2013-09-15 Fietsbedevaart WTC 018a 2013-09-15 Fietsbedevaart WTC 027a