Tower Hotel zonder sterren

Het onlangs geopende Tower Hotel in Aalst mag voorlopig niet de vier sterren gebruiken om klanten te lokken.

Het departement Internationaal Vlaanderen voert een onderzoek naar het nieuwe Tower Hotel in Aalst. Dat hotel ging een paar weken geleden open, maar is nog niet volledig in orde met zijn vergunning.

Er zouden nog problemen zijn met een veiligheidsattest van de brandweer. Daardoor is er ook nog geen controleur van het ministerie langsgeweest. En zou het hotel helemaal nog niet weten hoeveel sterren het heeft.

Toch pakt het al uit met vier sterren in z’n logo. Wat het veiligheidsattest betreft geven zowel brandweercommandant Wim Van Biesen als burgemeester Christoph D’Haese aan dat er momenteel geen enkel probleem meer is. Er werd wel een herkeuring gedaan, maar alles is in orde.