Nacht van Oilsjt Mjoezik is schot in de roos

De Nacht van Oilsjt Mjoezik lokte gisteren ruim duizend carnavalisten naar het Forum. De carnavalsradio heeft duidelijk op enkele weken tijd zijn publiek opgebouwd.

Jong en oud amuseerde zich bij de Top 200. Op drie eindigde Cali, op 2 mochten Beschomt en Yves Segers zingen en de nummer één was weggelegd voor Prins Carnaval Dennis De Wolf.

Na het nummer √©√©n zongen Dennis en Cali samen “Ons Oilsjt”, een nummer uit de show van Cali.

Meest verdienstelijke Ajoin

verdienstelijke ajoinTijdens deze nacht werd Koen De Vogelaere uitgeroepen tot de meest verdienstelijke Ajoin 2015. Radiozender Oilsjt Mjoezik start deze prijs op om een Aalstenaar in de bloemetjes te zetten die zijn stad positief promoot.

Koen is eigenaar van een blog waar hij alleen over carnaval berichten plaatst. De man is vaak ook als eerste op de hoogte van het carnavalsnieuws. Dat is extra opmerkelijk als je weet dat hij in …Brugge woont.

Koen kreeg de trofee uit handen van schepen Ilse Uyttersprot (CD&V) en commercieel verantwoordelijke Oiljst Mjoezik, Beireken Ajoin.

De trofee is een kunstwerk van de hand van Guy Walgraef. Koen was compleet verrast door deze prijs. Hij was met een smoes op het podium geroepen.