Marktrock in Aalst op 14 en 15 augustus

Marktrock komt dit jaar naar Aalst op zondag 14 en maandag 15 augustus. Twee dagen zal er gevierd, gezongen en gedanst worden op de muziek van Belgische topartiesten: Bandits, Bart Peeters, Urbanus & De Fanfaar, Natalia en Milk Inc.

Marktrock Aalst wil zich met deze straffe line-up dopen tot het familiefestival van komende zomer. Naast gewone tickets, zullen ook tickets voor zitplaatsen beschikbaar zijn.

Op maandag 15 augustus vindt Marktrock for Kids plaats waarbij jong en oud kan dansen en meezingen met de hits van K3, Mega Mindy en Piet Piraat.

“We vinden het een hele eer dat LIVE Entertainment voor Aalst gekozen heeft als nieuwe uitvalsbasis van het sterke stadsfestival Marktrock. De organisatie is er meteen in geslaagd om een ijzersterke line-up in elkaar te boxen. We kijken nu al reikhalzend uit naar de zomer”, zegt een opgetogen burgemeester D’Haese.

“Deze stad had nood aan dergelijk evenement. Wij zijn bijzonder verheugd om de gastvrijheid van Aalst aan te bieden aan de organisatoren. Ik krijg nu al, alleen maar heel positieve reaties.”

Ook Henk Vermeulen, organisator van LIVE Entertainment, kijkt er naar uit om Marktrock-geschiedenis te schrijven in de feeststad van het land: “Al van bij de eerste gesprekken voel je gewoon: dit zit juist. Ik wil iedereen van Aalst met in het bijzonder burgemeester D’Haese en schepen Verdoodt enorm bedanken voor de warme ontvangst en de gastvrijheid. Dit gaat knallen!”