Nog extra wegenwerken dreigen Aalst lam te leggen

Op maandag 7 september (tot half november 2015) start het Agentschap Wegen en Verkeer met werken op de Geraardsbergsesteenweg (N45) in Aalst.

Het stuk tussen het rond punt ‘Haring ‘ en rond punt ‘Albatros ‘ wordt heraangelegd. De werken kunnen niet worden uitgesteld zodat ze samenvallen met de werken aan de tunnel op de Boudewijnlaan.

De brug over de E40 wordt volledig gerenoveerd, het wegdek van de N45 krijgt nieuwe asfalt tussen de rotonde Haring en de brug over de E40 en de Villalaan (N405a) krijgt een opknapbeurt.

Verschillende op- en afritten van en naar de E40 gaan dicht tijdens de werken. In de eerste fase (tot half november) zijn er volgende maatregelen:

  • De afrit Aalst (N45) op de E40 vanuit Gent gaat dicht. Het verkeer moet de volgende afrit nemen richting Ninove, keren aan rotonde Albatros en terugrijden via de N45 richting Aalst.
  • De afrit Ninove (N45) op de E40 vanuit Brussel gaat ook dicht. Het verkeer neemt de afrit richting Aalst, keert aan de rotonde Haring en rijdt via de N45 naar Ninove.